top of page

JUHLAMENUT

 

Rouhea menu              45,00 € / hlö

Vihreä salaattivalikoima M,G
Pebre salattia M,G
Pikkelöityä punasipulia M,G
Coleslaw-salaattia M,G

Kananpoikaa ja chilimajoneesia M,G
Konjakki graavattua lohta ja makeaa sinappikastiketta M,G

Pitkään savustettua black angus briskettiä M,G
Punaviinikastiketta M,G
Sipulirenkaita M
Timjami perunoita M,G
Hunajaglaseerattuja paahdettuja juureksia L,G​

Kahvipöytä
Kahvia, haudutettua teetä ja mehua
Juhlakakku lisämaksusta

 

Juhlamenu- 22            44,50 € / hlö

Raikasta vihersalaattia M ,G
Pikkelöityä punasipulia M, G
Tomaatti-Mozzarellasalaattia L,G
Marinoitua kananpoikaa ja chilimajoneesia M,G
Talon salaatinkastiketta L,G


Katkarapuskagenia M,G
Isännän lämminsavulohta ja makeaa sinappikastiketta M,G
Silli- ja silakkavalikoima L,G
Keitettyä perunaa

Ylikypsää häränrintaa punaviinikastikkeessa M,G
Paahdetut paikalliset juurekset L,G
Kermaperunat L,G

Talon leipävalikoima
 
Kahvipöytä
Kahvia, haudutettua teetä ja mehua
Juhlakakku lisämaksusta

 

Party Barbaque                           49,00€ / hlö 

 

Alkuruokapöytä

Isännän lämminsavulohta M,G

Laxröra - Kylmäsavulohesta L,G 

Mätiä, punasipulia ja smetanaa L,G 

Katkarapuja ja limeaiolia M,G 

 

Metsäsienisalaattia L,G 

Tuorevihannessalaattia M,G, VEG

Yrttimarinoituja juureksia Veg, G 

Marinoituja punajuurilohkoja, aurajuustoa ja saksanpähkinää L,G 

Talon kastike L,G 

Talon leipävalikoima ja suolattua voita 

Pääruoka: 

Black Angus Briskettiä ja Asian bbq-kastiketta M,G 

Karkkipossua tai nyhtökananpoikaa 

Paahdettuja perunoita Veg, G 

Hunajaglaseratut kasvikset L,G 

IMG_0281.jpeg

Buffee menut tarjoillaan min 20 hengen ryhmille.

Yllä oleva hinnoittelu on laskettu 60-130 hengen juhlille, tiedossa olevin raaka-ainekuluin.

Hinnat tarkistetaan ennen juhlaa. 

Lasten hinnoittelu: alle 12 v -50 % menun hinnasta, alle 6 v 10,00 €/ hlö

Hinnat sisältävät juhlasuunnittelupalaverit.

Muuta huomioitavaa:

Huomaathan, että Nakkilan Verstas on ravintola, jota sitoo sekä elintavike- että anniskelulainsäädäntö ja niiden omavalvonta ja muut velvoitteet. Näin ollen omien juomien tai ruokien tuominen ravintolan tiloihin ja alueelle on uhkasakon (500€ ) nojalla ehdottomasti kielletty.

Pois luettuna erikseen sovitut tarjottavat esim. hääkakku.

Ravintolan varaus yksityiskäyttöön
Kun varaat ravintolasalin tai konehallin yksityiskäyttöön.
Hinta koko päivän avaimet käteen juhlille alakerran salissa on 1000-1500 € / päivä

 

Avaimet käteen paketti sisältää

  • salin valmistelun juhlaa varten

  • kattauksen upeilla Arabian ja Iittalan astioilla

  • koristelun Verstaan koristein tai asiakkaan tuomilla koristeilla. Jolloin koristeet tulee toimittaa hyvissä ajoin ennen juhlaa.

Meillä on myös kauniita koristelupaketeita. Voit tutustua niihin tästä

Muut meistä riippumattomat kustannukset

  • Valkoisista liinoista veloitamme 10 € /kpl pesulamaksun 

  • Valkoisista kangasservieteistä veloitamme 1 € /kpl pesulamaksun 

  • Loppusiivous 150 € (Liinojen keräys ja pöytäpintojen puhdistus, lattioiden puhdistus, koristeiden keräys pois ja Wc-tilojen siivous)  

Veloitamme lisämaksun

  • 50 € oksennuksen siivouksesta sisä- tai ulkotiloista.  

  • Confetin tai vastaavan siivouksesta tuntiveloituksen 35 € /h + alv 24 % 

  • Pullojen / tölkkien ja astioiden keräilystä ulkoa 35 € / h + alv 24 %


Kun teet varauksen:

  • Alustava tilavaraus on voimassa 14 vrk siitä, kun menuehdotelmat on lähetetty.

  • Tilausvahvituksen jälkeen lähetämme varausmaksun, joka on tilavuokra, maksamalla laskusta puolet, vahvistat tilavarauksen. 

  • Menu tulee päättää viimeistään 30 vrk ennen juhlaa tai toisella tapaamiskerralla.

  • Henkilömäärä ja ruokavaliot tulee vahvistaa 10 vrk ennen tilaisuutta, jonka jälkeen laskutamme ruoan ennakkoon. 

  • Laskutus on minimissään vahvistetun henkilömäärän mukaan.

  • Tilaisuuden maksuehto on ennakkoon / tilaisuudessa


Mikäli sinulla herää kysymyksiä, autan sinua mielelläni.

Marika Vuorsola 045 874 7308

bottom of page